Zeven spelers van DC Den Haag speelden mee in het Open Sneldamkampioenschap van Dordrecht, dat dit jaar helaas wat minder deelnemers telde dan gewoonlijk. Wynton Meijer kwam goed uit de startblokken, zijn eindtotaal kwam uit op acht uit twaalf partijen. Jeremy Pauwels deed lang mee om een plek in de top-vijf van categorie C, maar uit de laatste vier partijen werden slechts twee punten gescoord, wat zijn totaal op tien punten bracht. Alex Kruyshoop begon met drie nullen, maar daarna begon de motor te lopen, er volgden daarna twaalf punten, wat hem de tweede plaats opleverde, geflankeerd door thuisspelers Simon Rompa en Bert Baars.

Frans Teijn had zijn dag niet, hij wist slechts negen punten bij elkaar te vergaren. Harold Jagram speelde er dertien bijeen, wat normaliter genoeg zou zijn voor een plaats in de top-vijf, maar de weerstandspunten gooiden roet in het eten. Op het podium wel een Jagram, te weten Soelinder, die het brons pakte, achter David Riupassa en kampioen Hans Tangelder.

Voor Jeroen Kos was de top-vijf net niet weggelegd, met eveneens vijftien punten maar meer weerstandspunten was plaats voor Anton Kosior. Een plek hoger eindigde Fons Huijbreghts. Het brons was voor Peter de Hek en Bas Messemaker en Anton van Berkel vochten uit wie zich een jaar Open sneldamkampioen van Dordrecht mocht noemen. Helaas voor Bas scoorde Anton één meer.