In december was de wedstrijd van ronde 6 tegen Zaanstreek 2 uitgesteld, naar 29 januari. Er kon gelukkig weer gedamd worden, met inachtneming van de nodige maatregelen. Het was nog wel een puzzel om acht man achter de borden te krijgen. Rinus Snellaars was er weer bij, maar verloor helaas een schijf en later de partij door een twee-om-vier. De paringen op de andere borden waren echter gunstig om de uitslag om te kunnen buigen. Radjin Chandarsing lukte het niet om de gelijkmaker te scoren, zijn poging om naar dam te lopen door achter twee schijven strandde vanwege een plakker met remise als resultaat. Ook voor Alex Kruyshoop zat er niet meer in dan een puntendeling.

Het wordt eentonig maar ook Roy Bidesi tekende een remise aan, al heeft hij wel een schijfwinst gemist. Leo van Teijlingen leek beter te staan, maar zowel Kingsrow als Sjende Blyn vonden van niet. Jan Kok wilde winnen, maar maakte een taxatiefout en de bordjes werden verhangen, zodat de Zaankanters hun achtste bordpunt scoorden.  De remise van Hans van de Vijver, die ook een nederlaag had kunnen zijn, volgens Kingsrow betekende het winnende punt voor de gastheren. De remise van Nerin Bisseswar was daardoor slechts voor de statistieken.

Ronde 7 wordt aan het eind van de competitie gespeeld, zaterdag 5 februari wordt volgens rooster gespeeld. SNA 2 komt dan op bezoek in de Kameleon.