Het combinatieteam moest tegen rodelantaarndrager Haarlemse Damclub 3, dat voornamelijk uit jeugd bestaat. Het combinatieteam was ook verjongd. Zo debuteerde schooldamkampioen Thijs van Hilst. Hij kwam tegen Jasmine Koopman nog wel een schijf achter, maar was daarna wel bij de les toen hij een 1-om-3 en een 1-om-4 kreeg aangeboden. Jeremy Pauwels had weinig moeite met Carlos Somosa Milla en verdubbelde zo de stand. Nerin Bisseswar moest wat meer geduld hebben tegen Justin Koopman, maar ook hij won. Dit gold ook voor Oedebhaan Dihal tegen Angel Dittrich en Gökhan Bagci tegen Max van Dusschoten: 10-0. Het elfde punt kwam op naam van Alex Kruyshoop tegen Gert Koopmans (vader van Jasmine en Justin), een partij met wisselende kansen. 

Radjen Kalloe speelde tegen René van Dusschoten (vader van Max). Het bord bleef lang vol, maar toen René het wat leger wilde hebben, kostte hem dat een schijf. Radjen buitte dit goed uit en won ook. Jeroen Wit weinig zetten nodig om de nestor van de Haarlemmers te verslaan. Het tweede punt voor de gasten leek van het bord van Wilfred Promes en Menno van Delft te komen, maar in een drie-om-twee-stand, wist ook Wilfred de volle buit te pakken. Op bord 1 lukt het Frans van Eenennaam Marcel Kosters een schijf te ontfutselen en toen Frans een tweede schijf dreigde te winnen, gaf ook Marcel op.

Zaterdag 2 februari wordt in Haarlem aangetreden tegen het tweede team van Haarlemse DC, dat nog volop in de race is voor de tweede plaats en dus de nacompetitie.