Met vereende krachten lukte het een tiental spelers bij elkaar te krijgen om naar Heerhugowaard af te reizen. Een van de invallers was nestor Wilfred Promes, die een van de jongelingen van SNA 2 tegenover zich trof. In de opening ging het goed mis, hij verloor veel stukken door een combinatie. Op een na won hij ze niet veel later terug en wist als eerste door te breken. Dam halen kon echter nog niet en zo verloor Wilfred alsnog. Nerin Bissseswar had ook moeten verliezen, van Exuperry Mwenedata, maar deze verzuimde tot twee keer de trekker over te halen. Uiteindelijk lukte het Nerin nog een punt uit het vuur te slepen. Invaller Gökhan Bagci trof Puck Boudens en scoorde tegen haar de gelijkmaker. 

Helaas waren toen de Noord-Hollanders die op voorsprong kramen, Rafindrepersad Dihal verloor van Jelle van der Eng. Jeremy Pauwels trok tegen Luuk Terweijden de stand gelijk, na een ruil ging de jonge Heerhugowaardenaar in de fout en kon Jeremy naar dam combineren. Hedwig Callender had nog al zijn partijen voor het team gewonnen, dus tegen Bert van Leijden zou het toch ook moeten lukken was de eerste gedachte. Dit leek dan ook te gaan gebeuren maar Hedwig was te gretig en liet zich nog beetnemen en zo kwamen de gastheren weer op voorsprong. De voorsprong had nog groter kunnen zijn als Jan Tol. de tegenstander van Alex Kruyshoop zijn kansen benutte. Maar Alex  er in het eindspel nog een remise uit te slepen.

De borden 1, 2 en 3 waren toen nog bezig. Kopman Frans van Eenennaam was als eerste klaar, hij wist zijn betere stand tegen Bertus de Groot te verzilveren en zo was de stand weer in evenwicht: 8-8. Over de standen van Radjen Kalloe (tegen Pepijn Folgers) en Jeroen Wit (tegen Co Filmer) waren de meningen verdeeld. Werd het 11-9, 10-10 of toch nog 9-11? Radjen was de volgende die uit was, met een puntendeling. Jeroen leek beter te staan, maar in het eindspel was hij het nog die de remise moest forceren, zodat de wedstrijdpunten eerlijk over de teams verdeeld werden.

Op 19 januari komt de jonge delegatie van Haarlemse DC 3 op bezoek in De Kameleon, De verwachting een grote overwinning en zo kan het team weer in de top-drie komen te staan, nu staat het team op bordsaldo vierde.