Met Harry Zandvliet, Bas Baksoellah en Hedwig Callender als invallers voor John Kolstee, Frans van Eenennaam en Jaap van Hal was niet echt sprake van een verzwakking van het combinatieteam. Het was aan de nauwelijks van de griep herstelde Jeremy Pauwels om de score te openen, zijn tegenstander Martin van Zanen liep in een Haarlemmer. De Zaankanter speelde nog wel door maar moest toch de handdoek in de ring werpen. Ook een combinatie op het bord van Oedebhaan Dihal maar nu voor Albert Roelofs, zodat de stand weer in evenwicht was. Twee combinaties bepaalden de uitslag van Hedwig Callender tegen Johan Deubel. Laatstgenoemde dacht door te breken, maar Hedwig had een tegencombinatie en wist daarmee het team weer op voorsprong te brengen. Alex Kruyshoop vergrootte deze door na een foutzet van Klaas de Krijger minimaal schijfwinst af te dwingen. De IJmuidenaar blunderde opnieuw en zette een 2-om-3 naar dam open.

Rinus Snellaars koos na vijfenveertig zetten eieren voor zijn geld door remise aan te bieden, hetgeen door Aart van Dijk geaccepteerd werd. Nerin Bisseswar combineerde tegen Vince van der Wiele maar moest daarvoor een schijf te veel offeren waarna hij nog tevreden mocht zijn met remise. Bas Baksoellah bleek een maatje te groot voor Nicole Schouten. Hij brak ten koste van een schijf door naar dam en dat bleek het begin van het einde, al bood Nicole nog goed tegenstand, maar uiteindelijk trok Bas aan het langste eind: 10-4.

Harry Zandvliet had een moeilijke middag tegen Max Doornbosch en kwam een schijf achter. Hij had, door fouten over en weer, echter compensatie, zelfs een tweede schijf offeren in het eindspel was niet voldoende voor de winst voor de IJmuidense jongeling.

Er kwam uit de resterende partijen nog  één punt bij, Jeroen Wit had in het eindspel vier schijven tegen een dam van Cees Staal, maar moest een schijf inleveren. Kopman Radjen Kalloe redde het helaas niet tegen Jan-Maarten Koorn, hij kwam zijn schijfverlies niet te boven.

Het team staat nu op een mooie tweede plaats, een punt achter RDC 2. Op zaterdag 24 november de stadsderby bij en tegen Scheveningen.