Het was hard werken maar nu is de website voor het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Veteranen dan toch de lucht in.  ‘Ónderweg’ naar eind april zal de website voortdurend worden vervolmaakt.

De kans is groot dat het ONK een officieel kampioenschap van Nederland wordt. Daarover zijn we met de KNDB bezig. Dit is vooral een formele kwestie. Voor de algehele kampioen en de leeftijdskampioenen zal dit in de praktijk weinig
uitmaken. Nieuws hierover zal op de website bekend worden gemaakt.

We zijn – ook qua prijzen – zoveel mogelijk in de voetsporen van Wageningen getreden waar de afgelopen vijftien edities van het ONK zijn verspeeld. De leeftijd op de openingsdag is derhalve ook nu bepalend voor de indeling in een leeftijdscategorie.

De speeldata van het ONK zijn maandag 24 t/m vrijdag 28 april in het Dalton College, Loolaan 125, 2272 TM Voorburg.

Inschrijven kan op twee manieren: via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het inschrijfformulier op de website.
De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld. Dat bedraagt tot 1 februari 45 euro maar wordt daarna verhoogd tot 50 euro. Te voldoen op rekeningnummer NL60INGB0005826700 t.n.v. Stichting The Hague Open onder vermelding van naam, geboortedatum en ONK Veteranen 2023.

Vooralsnog is er geen limiet; met drie sporthallen naast elkaar is er ruimte genoeg. We hopen in elk geval, ook nu het ONK naar het westen is verplaatst, op een grote opkomst.

Het zal zoeken worden naar overnachtingsmogelijkheden. Wellicht kunnen deelnemers elkaar daarbij helpen. Hebt u hulp noig, schroom dan niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te nemen. Bij boeking van een huisje of stacaravan kan worden volstaan met een midweek.

.
Hopelijk tot ziens op de zestiende editie van het Open NK Veteranen.