Een gehavend Combinatieteam moest naar Alblasserdam, dus het was zaak de schade beperkt te houden. Nerin Bisseswar opende op een negatieve manier de score. Hij dacht af te ruilen maar moest twee schijven slaan, waarna Marcel van der Most ook nog eens naar dam kon slaan. Alex Kruyshoop trok de stand gelijk door combinatief Ruben Groenendijk te verslaan. Hierna ging het faliekant mis. 

Sanjay Dhauntal speelde na twee jaar weer mee in de competitie. Helaas redde hij het niet tegen Yoshua van der Most. Ook Rob Dhoen trof het niet met Aat Verhaar als tegenstander, deze bleek een maatje te groot. Toen ook de niet geheel fitte Rinus Snellaars moest capituleren tegen Dylan Jongeneel was 8-2. Hedwig Callender kwam tegen Jaap van der Dussen niet verder dan remise. Dit zat er voor Radjin Chandarsing ook in, maar hij haalde op het verkeerde veld dam en Wim IJsselstein haalde beide punten binnen. Radjin miste eerder schijfwinst, zodat de nederlaag extra zuur was.

De doorbraak die Pertap Malahé tegen Mijndert Verkaik nam, kostte drie schijven, had remise moeten opleveren, maar Pertap koos de verkeerde voortzetting. De partij eindigde in een verloren vier-om-een. Harold Jagram verdubbelde het aantal winstpartijen door Rien Visser te verslaan.  Oedebhaan Dihal keek al snel tegen een vijandelijke dam aan, maar dit koste Remco Korteland een schijf en de dam had nagenoeg geen bewegingsvrijheid. Of het ergens gewonnen is geweest, laten we graag over aan de experts, maar Oedebhaan wist er nog een punt uit te slepen, zodat de eindstand 14-6 werd.

De competitie wordt afgesloten met twee wedstrijden tegen teams van HDC, op 15 februari komt het nog puntloze HDC 3 op bezoek en twee weken later gaat het CT bij en tegen HDC 2 spelen.