Afdrukken

De laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie voor het tweede was bij en tegen DOS Delft.  De thuisclub speelde tweemaal gelijk en won nog niet. Het was Edwin de Jager die de score opende. In een betere, zo niet gewonnen, stand, overzag hij een vijf-om-drie en moest daarna nog alle zeilen bijzetten om tegen Gerard Peroti remise te maken. Alex Kruyshoop probeerde allerlei zetjes in de stand te brengen, maar Rob Smits trapte er niet in. Ook deze partij eindigde onbeslist. Helaas liet Nico Leemberg zich verrassen door Herk Vis, zodat de gastheren op voorsprong kwamen. 

Hans van de Vijver dacht een winnende damcombinatie te nemen tegen Wynton Meijer, maar deze kon de stand nog remise houden.  Toen ook Frans Teijn en Roy Blinker de vrede hadden gesloten, leek de eerste nederlaag onafwendbaar. Maar Jeroen Wit wist zijn schijfwinst tegen Loek Tillemans te verzilveren. De Delftenaar offerde een tweede schijf en liep wat later met zijn dam achter een van Jeroen's schijven. Deze was er toen als de kippen bij om de dam af te nemen.

Met dit gelijkspel werd gedacht dat CCR 2 een punt zou inlopen, maar de Rotterdammers verloren in eigen huis van KDC, zodat het tweede met drie punten voorsprong de tweede helft van competitie in gaat.