Afdrukken

De eerste wedstrijd in 2019 van het derde team was tegen het tweede team van De Hofstaddammers, dat bovenin meedraait in de 1e klasse ZHDB. Aan beide kanten was minstens één speler te bewonderen die van beide clubs lid is. Een van hen, Frans Teijn, opende de score, hij was er als de kippen bij toen Dion van Bommel een twee-om-drie open zette. De secretaris van DHD gaf meteen op. Inmiddels had Edwin de Jager een dam gehaald tegen Jaap van Hal en hij wist de score te verdubbelen. De bezoekers kwamen terug in de wedstrijd toen Alex Kruyshoop verloor van Harold Jagram, waar een remise tot de mogelijkheden behoorde. Hans van de Vijver zorgde voor het zes punt, al gaf Rafindrepersad Dihal wellicht iets te snel op. 

Jeroen Wit luisterde zijn provinciaal debuut op met een winst op Guillaume Zuniga en werd daarmee matchwinner. Het wachten was toen op Frans van Eenennaam die in een marathonpartij van Nerin Bisseswar wist te winnen.

Er volgen nog twee wedstrijden, woensdag 30 januari bij en tegen CCR 2 en het seizoen wordt afgesloten op dinsdag 12 februari thuis tegen Naaldwijk.