Afdrukken

Het derde team moest bij en tegen MDV, met kopman Herman Vroom spelen. Invaller Wilfred Promes opende de score. Hij offerde bewust een schijf tegen Jan Molhoek, maar deze kon niet winnen. Herman Vroom had van Radjen Kalloe kunnen winnen, maar de Hagenaar in Monsterse dienst blunderde en Radjen verhing de bordjes door een damcombinatie te nemen. Ook Rinus Snellaars kreeg de winst enigszins in de schoot geworpen toen Ben Gehrke zomaar een schijf weggaf en er daarna nog een verloor. 

Frans Teijn leek op remise af te stevenen tegen Gertjan Voois, maar deze nam een verkeerde afruil, waardoor Frans eerder op dam was en de winst binnenhaalde.  De winst had nog groter kunnen worden als Oedebhaan Dihal en Alex Kruyshoop zouden remiseren met Nico Hoogenraad resp. Patrick Scheffers. Voor Oedebhaan was de overmacht in het eindspel te groot en Alex offerde te snel een schijf om zijn stand te redden, zodat de eindstand 5-7 werd.

Voorlopig staat het derde op een gedeelde tweede plaats, slechts een punt achter koploper VELO. Op dinsdag 23 oktober komt KDC naar De Kameleon. Zij hebben twee keer gespeeld en beide keren werd het 6-6.